Droplets of red

Droplets of red

(Click on the photo to see a larger version)

.

.

.

.

Previous Post
Leave a comment

10 Comments

  1. What can I say? Moving.

    Like

    Reply
  2. Jesu to one male bobice s kojima smo ko dica radili pljuce (znaš ono, razmontirana kemijska i onda kroz nju ispljucavaš bobice po nekom)?
    Jako lijepe fotke, vidim da baš uživaš u novom fotiću, ja svoj zanemarujem i samo fotkam “glupu” hranu. 🙂

    Like

    Reply
    • Hvala! Da, uzivam u foticu. Al nije ni hrana ‘glupa’!
      Skuzila sam da volim slikat sastojke, tipa ona kale ranije. (Neman pojma kako se to kaze na hrv, mislim da nisam cak ni vidila to povrce kod nas, bar ne u Dalmaciji.)

      Ne, mislim da nisu to bobice za pljuce. Ovo je neka vrtna biljka.

      Like

      Reply
      • A baš su me ove bobice podsjetile na te iz djetinjstva. 🙂

        Ma ne mislim ni ja da je hrana glupa, samo ja upadam u faze kad svugdje vučem fotić i fotkam sve što vidim, a imam i ovakve “lijene” faze kad samo fotkam hranu i uopće ne iznosim fotić iz kuće. Sad će biti ljepše vrijeme pa će se valjda i to promjeniti. 🙂

        Što se kale-a tiče ja sam nekako njega sebi prevela s “kelj” jasno mi je po slici da to nije ovaj naš kelj al mi se čini da su srodnici. 🙂

        Like

        Reply
  3. Ja isto imam takve faze. 🙂
    Je neki srodnik kelja, al dalji. Mislim da je nas kelj Savoy cabbage. Znas li talijanski cavolo nero? Mislim da je blize tome.

    Like

    Reply
  4. Evo baš googlam, nikad u životu to kod nas nisam vidjela. 🙂
    Probat ću čim ga negdje ugledam. 🙂

    Like

    Reply
    • ima okus ko neki mix blitve i kelja. meni se jako svidja. i ima mi super teksturu kad se skuha. nekako mekanu a cvrstu.

      Like

      Reply
  5. Pretty pretty! 🙂

    Like

    Reply

Leave a comment